Hur kan jag länka ytterligare betalkort till appen?

Du kan lägga till ytterligare kort till appen genom att gå till Inställningar > Betalmetoder > Lägg till ett nytt kort.

För att lägga till ytterligare kort direkt från betalningssidan i appen, tryck på pilen bredvid kortet som redan är kopplat till appen.

När kortet lagts till kommer det att synas i appens betalningssektion och under Betalningsmetoder, tillsammans med andra kort som du har kopplat till appen.