Varför måste jag bekräfta mitt telefonnummer?

Vi samlar in och verifierar användares telefonnummer av två anledningar:

1. För att förhindra att användare bryter mot villkoren genom att skapa flera konton för att dra nytta av erbjudanden för nya kunder eller tidsbegränsade erbjudanden. Vi vill fortsätta erbjuda samma stora bredd av belöningar till alla så det är viktigt att vi vidgar åtgärder för att förebygga missbruk av voucherkoder.

2. För att autentisera och verifiera användare i bedrägeriförebyggande syfte. Att verifiera en användares telefonnummer hjälper oss att skydda rättmätiga kortinnehavare genom att avslöja när någon kan ha registrerat sig med stulna kreditkortsuppgifter.

För att tydliggöra: vi delar aldrig användares telefonnummer med tredjeparter för direkt marknadsföring, och vi skulle inte själva göra detta heller utan användarens uttryckliga godkännande. Vi samlar endast in och lagrar telefonnummer av de två ovanstående skälen, och numren raderas från vårt system när de inte längre behövs.