Kan jag koppla appen Yoyo Wallet till mitt Startling-kort?

Du kan länka ditt Starling-bankkonto till din Yoyo-app genom att trycka på Inställningar >Anslut ditt Starling-konto. Observera att denna integration endast är tillgänglig på iOS.

Genom att koppla ditt Startling-konto till din app får du poäng varje gång du betalar med ditt Startling bankkort hos vissa Yoyo-återförsäljare.

Starling Banks kortintegration med Yoyo stöds just nu vid Planet Organic, HOP Vietnamese och Wrap it up.