Hur kan jag skydda mitt konto?

Vi tar ditt kontos säkerhet på stort allvar, och vi är auktoriserade av Financial Conduct Authority enligt föreskrifterna om elektroniska pengar från 2011.

Här är några av de åtgärder vi vidtar för att säkerställa att ditt konto är säkert:

1. Dynamisk QR-kod

QR-koden för betalning i din plånbok ändras var 30:e sekund för att säkerställa att den inte kan återanvändas utanför appen.

1. Passkod/Fingeravtrycksautentisering

Utöver lösenordet till ditt konto, kan du ange en kod som krävs för att öppna appen. Om din enhet medger autentisering med fingeravtryck och/eller Face ID kommer du automatiskt att ha de alternativen när du har angivit en kod.

Du skapar en kod genom att välja “Kod” i inställningarna och följa instruktionerna som ges där.

1. Telefonverifiering

Se avsnittet som handlar om verifiering av telefon för mer information i kategorin Kom igång.