Min beställning avbröts av försäljaren. Hur får jag tillbaka mina pengar?

Om din beställning avbryts av lokalen måste du gå till lokalen och presentera din Yoyo-drivna app i kassan där kassaoperatören kommer att kunna utföra en manuell återbetalning direkt via din app. Inom en snar framtid kommer du att få en återbetalning direkt till det betalkort som du länkade till din Yoyo-drivna app – även om denna funktionalitet inte är helt färdig än, den håller på att byggas och kommer snart att finnas tillgänglig.