Hur ställer jag in och återställer min passkod?

Skapa din åtkomstkod

Vid registreringen måste du skapa en fyrsiffrig åtkomstkod. Detta utgör en en extra skyddsnivå som implementerats för att skydda ditt konto. Om din enhet är utrustad med verifiering via fingeravtryck, kommer skapandet av en åtkomstkod göra att du kan använda den funktionen i din Yoyo-app. När du öppnar appen, kommer du kunna använda antingen fingeravtryck eller åtkomstkod.

Att ändra din lösenkod

För att ändra din åtkomstkod, gå till Inställningar > Åtkomstkod > Ändra åtkomstkod.

Att ta bort din lösenkod

Om du inte längre vill använda passkoden för att komma åt din app klickar du på Inställningar > Passkod > Ta bort passkod. Fingeravtrycksautentisering kommer att inaktiveras såväl som passkoden.

Glömd lösenkod

När du öppnar appen ser du en dialogruta för användning av fingeravtrycksautentisering. Klicka på Avbryt för att komma åt passkodskärmen. Klicka på "Glömt din passkod". Du kommer att omdirigeras till en annan sida där du måste ange ditt lösenord för att återställa din passkod.