Vad kan jag göra om jag inte känner igen en Yoyo-överföring på mitt bankkontoutdrag?

Om du ser en avgift från Yoyo Wallet som du inte känner igen i ditt kontoutdrag, kontrollera följande:

• Har du en Yoyo-driven app på din telefon? Yoyo Wallet är teknikpartner till många populära detaljhandlare och betalningar som görs genom dessa appar behandlas av Yoyo Wallet. Du hittar mer information om Yoyo-drivna appar i Kom igång-avsnittet.
  • Delar du dina kortuppgifter med någon annan (make, barn osv)? Om så är fallet, fråga dem först om de har skapat ett konto i en Yoyo-driven app som de kanske har kopplat till ditt kort.

Om inget av ovanstående stämmer, kontakta oss på en gång så vi kan undersöka denna dragning.