Vad gör en hänvisning lyckad?

En hänvisning slutförs när villkoren för hänvisningen är uppfyllda. Detta varierar beroende på vilka krav återförsäljarna ställer.

De vanligaste värvningsvillkoren är:

• Bjud in en vän till appen: detta villkor uppfylls när personen i fråga skapar ett Yoyo-konto* via hänvisningslänken som skickades.
  • Genomför ett köp*: detta villkor uppfylls när personen som hänvisats har gjort ett kvalificerande köp hos relevant handlare genom appen.

Där ett hänvisningsprogram är aktuellt klickar du bara på hänvisningsmeddelandet i appen för att få reda på mer om dess krav.

* Alla konton som skapas på Yoyo-drivna appar är ett Yoyo-konto.

* Observera att användningen av en kupong inte räknas som ett köp, och att alla villkor måste uppfyllas innan värvningens utgång.