Kan samma person refereras till två gånger?

Referenssystem är detaljhandelsspecifika – det betyder att du inte kan hänvisa någon till samma återförsäljare flera gånger. En person kan emellertid hänvisas flera gånger med samma Yoyo-konto *

Kort sagt betyder det att du kan hänvisa vänner till flera återförsäljare inom Yoyo-appen och att du kan hänvisa vänner till en annan Yoyo-driven app (d v s Caffè Nero, Harris + Hoole, SOHO Coffee Co.).

*Observera att Yoyo Wallet driver Caffè Nero-appen, Harris + Hoole-appen och SOHO Coffee Co.-appen. Samma Yoyo-konto används i alla appar.