Hur delar jag en kupong?

Alla kuponger innehåller en ”skicka”-knapp som gör att du kan skicka den till vänner och familj. Kuponger kan skickas på flera sätt, till exempel via SMS, e-post, tredjepartsappar (till exempel Whatsapp) med mera.

Vänligen säkerställ att du kör den senaste versionen av vår app för att kunna skicka och/eller ta emot kuponger.

Om personen du skickar kupongen till inte ännu har en Yoyo-driven app installerad skickas en länk till den aktuella appbutiken till dem. När de har skapat ett konto kommer kupongen du skickat att finnas i appen.