Vad är ett Yoyo-drivet kundkort?

Yoyo-drivna lojalitetskort erbjuds av utvalda återförsäljare. Där en återförsäljare erbjuder Yoyo-drivna lojalitetskort kan du hämta ett i kassan. Yoyo-drivna lojalitetskort fungerar på samma sätt som vanliga lojalitetskort gör. Skanna dem bara i kassan innan du betalar för att samla lojalitetspoäng.

För att se den lojalitet som samlats in på ovanstående kort skapar du bara ett Yoyo-konto med ditt lojalitetskort. Glöm inte heller att om du redan har ett konto kan du också överföra lojaliteten du har samlat på ett fysiskt lojalitetskort till ditt app-konto.

Observera att Yoyo-drivna lojalitetskort endast är tillgängliga vid utvalda försäljningsställen. Om en försäljare utfärdar Yoyo-drivna lojalitetskort kan dessa vanligen hittas nära kassan.