Hur lägger jag till ett Yoyo-drivet lojalitetskort?

Yoyo-drivna kundkort kan länkas till appen medan du skapar ett konto. Om du länkar ditt kort under registreringsprocessen kan du fortsätta att använda det till att samla bonuspoäng och ser belöningarna du samlat ihop i appen.

Lojaliteten du samlar på Yoyo-drivna lojalitetskort kan också överföras till appen om du redan har ett konto via menyn Inställningar > Lägg till ett lojalitetskort. Observera att när din lojalitet har överförts kommer kortet att inaktiveras eftersom du kan samla in och se belöningar i appen 🎉.