Hur fungerar telefonverifiering?

Vi tycker om att göra det enkelt och vi har säkerställt att det är superenkelt att verifiera ditt telefonnummer. När du blir ombedd att göra det väljer du helt enkelt relevant landskod i nummerlistan (om inte detta har valts automatiskt åt dig), anger ditt telefonnummer och kontrollerar att det inte finns några skrivfel, så kommer du att få en verifieringskod via SMS som du ska ange i appen. När detta är gjort har du verifierat ditt telefonnummer! Enkelt.

Om du har problem med att ange eller ta emot din kod kan du läsa dessa artiklar:Vad kan jag göra om jag inte fick någon verifieringskod? eller Vad kan jag göra om min telefonverifiering misslyckades?