Vad händer med mitt konto om jag installerar om eller tar bort appen?

Din kund- och appinformation är kopplade till ditt konto, inte din telefon eller din app. Detta innebär att om du behöver installera om din app, eller byta din enhet, behöver du bara logga in på samma konto som du har använt med dina uppgifter (e-postadress och lösenord).

När du loggar tillbaka in på ditt konto kommer du se alla dina belöningar och din app-information.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer