Vad är alternativet "Endast lojalitetssamling"?

Vissa appar från Yoyo-drivna ger dig möjlighet att samla in lojalitet genom att skanna en QR-kod vid namn "Samla bara" och betala utanför appen med en alternativ betalningsmetod (t.ex. kontanter eller kort).

För att kontrollera om det här alternativet är tillgängligt i din app, gå till Inställningsmenyn > Samla lojalitet via Apple Wallet/Google Pay.

För att använda det här alternativet behöver du bara skanna din QR-kod vid namn "Samla bara" i kassan innan du betalar med en alternativ betalningsmetod (t.ex. kontanter eller kort). Se till att skanna appen innan du betalat, annars kan du inte samla in lojalitetspoäng.