Hur lägger jag till en kampanjkod i appen?

För att ange en kampanjkod går du bara in i dina inställningar och väljer "Kampanjkoder" för att ange den. Det är också möjligt att ange kampanjkoder bland de första stegen vid kontoregistrering.

Observera att varje kampanjkods egna villkor och belöningar ligger inom den utfärdande återförsäljarens bedömning. kampanjkoder kan släppa kuponger, frimärken och poäng beroende på belöningen som återförsäljaren har satt upp.