Jag har redan en Yoyo-driven app, måste jag skapa ett konto till?

Nej, du kan använda ett enda konto till alla Yoyo-drivna appar. Allt du behöver göra är att logga in på appen med samma e-postadress och lösenord som du använde för att skapa kontot på din Yoyo-drivna app.

Yoyo driver just nu applikationslösningar i butik för:

• Caffè Nero (Storbritannien, Irland) genom Caffè Nero-appen
  • Harris + Hoole genom Harris + Hoole-appen
  • SOHO Coffee Co. genom SOHO Coffee Co. appen
  • PAUL UK genom PAUL UK-appen

För att använda en Yoyo-driven app laddar du ner den valda appen från appbutiken och skapar ett konto. Samma Yoyo-konto kan användas för att logga in i Yoyo Wallet-appen och i andra Yoyo-drivna appar.

När det är gjort skannar du helt enkelt QR-koden i din app för säker betalning och får genast digitala stämplar, poäng eller kuponger beroende på lojalitetskampanjen som finns tillgänglig hos handlaren. Ditt specificerade digitala kvitto lagras direkt i din app.