Hur ställer jag in och återställer mitt lösenord?

Ändra ditt lösenord

Välj Inställningar > Hantera konto för att ändra ditt lösenord i appen. Välj ändra under lösenordsfältet, skriv in ditt nya lösenord (minst 8 tecken) och välj Spara.

Bortglömt lösenord

Om du har glömt ditt lösenord kan du klicka på länken "Glömt lösenord" på inloggningssidan. Om du inte har fått något e-postmeddelande för att återställa lösenordet (glöm inte att titta i skräpposten!) kan du kontakta oss på adressen support@yoyowallet.com.