Kan jag exportera kvitton från en Yoyo-driven app?

För varje transaktion med Yoyo kan du se ett kvitto som inte bara visar det totala priset, utan även varje enskild vara du köpte 🎉. Du kan se din utgiftshistorik i appens aktivitetsavdelning, där alla kvitton visas i kronologisk ordning.

Om det tillåts av återförsäljaren som du har gjort transaktioner med kan du exportera kvitton i PDF- eller CSV-format genom att välja nedladdningsikonen bredvid kvittots fakturanummer. När du har valt önskat format kan du välja att få det nedladdade kvittot via e-post, text eller utskrift.