Hur kan jag länka, uppdatera och ta bort mitt betalkort?

För att kunna handla via någon Yoyo-driven app måste du ansluta en betalningsmetod till ditt konto. Vi accepterar betalkort och kreditkort från Visa, MasterCard och American Express. Att länka ett kort till appen kommer inte att störa några befintliga program som drivs av din kortleverantör (som cashback, Air Miles etc.).

Om du inte har kopplat ett kort till ditt konto går du bara in i din plånbok i appen och väljer "Koppla kort". Du kan också göra detta via inställningsmenyn i ”Hantera mitt konto”.

Om du vill ändra eller ta bort din betalningsmetod väljer du "Redigera" under QR-koden för betalning och kopplar bort ditt kort därifrån, eller via inställningsmenyn.