Jag har hämtat flera kundkort. Vad gör jag?

Har du hämtat mer än ett Yoyo-drivet kundkort?

Om du har mer än ett Yoyo-drivet lojalitetskort (från en eller flera återförsäljare) kan du helt enkelt överföra lojaliteten som samlats in från dessa kort till appen.

Gå till inställningsmenyn och välj "Lägg till ett lojalitetskort". Där blir du ombedd att skanna ditt lojalitetskort och ange dess 3-siffriga PIN-kod för att överföra den lojalitets du har samlat in på kortet till appen. Observera att kortet kommer att inaktiveras direkt efter att du har överfört dess lojalitet till ditt konto och du kan sedan slänga kortet.

Om du inte kan lägga till ett lojalitetskort i appen från inställningsmenyn, se till att du använder den senaste versionen av appen.