Yoyo-plånbok Kopplade bankkonton Tillkommande kundvillkor

Ytterligare T&Cs för länkade bankkontokunder

Dessa ytterligare regler och villkor utgör en del av kundkontovillkoren hos Yoyo Wallet och bör läsas tillsammans med dem,

1. Om funktionaliteten är tillgänglig kan Yoyo-tjänsterna låta dig koppla ett bankkonto (det Kopplade Bankkontot) till ditt Konto. Om du väljer att göra detta kommer du att omdirigeras från Yoyo-appen till din banks app eller webbplats där du kommer att informeras av dem om den information som du godkänner att de kan dela med Yoyo (den Delade Bankinformationen). Den Delade Bankinformationen kommer att innehålla, men är inte nödvändigtvis begränsad till, ditt namn, ditt bankkontonummer och sorteringskod och detaljer om dina bankkontotransaktioner.

2. Yoyo kommer inte att spara bankkontonummer eller clearingnummer för det Kopplade bankkontot. Däremot bevaras de sista fyra siffrorna för det Kopplade bankkontonumret för att du ska kunna identifiera det kontot i Appen.

3. Om du samtycker till att göra delad bankinformation tillgänglig för Yoyo:

3.1 En representation av det kopplade bankkontot visas i Yoyo-appen med de sista fyra siffrorna i kontonumret synliga

3.2 Alla nya transaktioner som görs på det länkade bankkontot kommer att skickas till och lagras av Yoyo

3.3 Alla nya transaktioner som görs på det Kopplade Bankkontot hos Försäljare som accepterar Yoyo och stöder Kopplade Bankkonton, med det fysiska betalkortet (eller en virtuell representation av betalkortet lagrat i en telefon, klocka eller annan enhet) som är kopplad till det Kopplade Bankkontot (det Kopplade Betalkortet) kommer att visas i Yoyo-appen

4. Transaktioner genom kopplat betalkort som visas i Yoyo-appen kommer att visa värdet och datumet för transaktionen och Försäljaren transaktionen gjordes till

5. Samla lojalitetspoäng med det kopplade betalkortet

5.1 När en Försäljare driver ett poängbaserat lojalitetssystem (dvs. ett där poäng utfärdas av säljaren "pro rata" på transaktionsvärdet och senare kan bytas mot rabatterade eller kostnadsfria artiklar från samma Försäljare) och Försäljarens lojalitetssystems regler tillåter samling av poäng på detta sätt

5.2 Poäng delas ut av handlaren i enlighet med dess programregler för transaktioner utförda av dig hos handlaren med det kopplade debitkortet, som om du hade använt Yoyo-appen för att slutföra betalningen hos handlaren.

5.3 Alla sådana poäng läggs till i ditt poängsaldo hos den säljare som visas på ditt konto.

6. Såsom beskrivs i punkterna 6.1 och 6.2 i Yoyo Consumer Account-villkoren är den relevanta Försäljaren (inte Yoyo) befrämjare av alla erbjudanden och kampanjer som den kör, inklusive dess lojalitetsprogram och den relevanta Försäljaren har eget ansvar för de villkor som gäller deras lojalitetsprogram, och att se till att du är medveten om dem.

7. Du kan när som helst neka Yoyo-appen tillgäng till ditt kopplade bankkonto genom att använda bankens applikation eller webbsida för att avlägsna Yoyos tillstånd och åtkomst till de delade bankuppgifterna. En sådan åtgärd kräver inte att Yoyo raderar de delade bankuppgifterna som redan finns hos Yoyo, vilka kommer att sparas av Yoyo i enlighet med vårt öppenhetsavtal. Nekandet kommer inte att avlägsna ett redan kopplat bankkortsöverföringar som visas i Yoyo-appen, och inte heller avlägsna några lojalitetspoäng som tjänats in genom dessa bankkortsöverföringar

8. Din bank (och inte Yoyo) är ensamt ansvarig för tillhandahållandet, tillgängligheten, säkerheten och alla andra aspekter av applikationsprogrammeringsgränssnittet (API) som kommer användas av Yoyos tjänster för att få tillgång till det Kopplade bankkontot. Yoyos användning av ett sådant API regleras av din banks villkor.